Asosiy/ Shirinliklar

image

Mandarinli tart tayyorlash usullari retsepti

Mandarinli tart Tayyorlanishi oson bo'lgan shirinlik nihoyatda ishtahaochar bo'lib, uning nozik tvorogli asosi esa tartni yanada mazaliroq qiladi. Uni bemalol bayram dasturxoni uchun pishirish mum batafsil...
image

Keks tayyorlash - retsepti, usullari, sirlari

Shokoladli keks Har bir uy bekasining muzlatgichida mavjud bo'lgan, oddiy masalliqlardan tayyorlanadigan xushbo'y shokolad isiga ega juda mazali keks. Ushbu keks juda oson tayyorlanadi va uzoq vaq batafsil...
image

Tvorogli bulochkalar tayyorlash usullari sirlari

Tvorogli bulochkalar Tvorogli xamirdan tayyorlangan bulochkalarning oddiysidan farqi - bunday bulochkalar juda mayin bo'lib pishishidadir. Tvorog tufayli ularning tarkibida kaltsiy miqdori yuqori batafsil...
image

Tvorogli pirog tayyorlash usullari sirlari

Tvorogli pirog tayyorlash Yumshoq korj, mayin tvorogli qatlam va havodor shakarli merenga ushbu pirogda birlashib, ajoyib bir tam yaratishadi. Pirog juda mazali va mayin bo'lib chiqadi. Ushbu piro batafsil...
image

Karamel va yong’oqli tort tayyorlash usullari sirlari

Karamel va yong'oqli tort Karamel va yong'oqli tortni uyda qanday tayyorlash mumkin? Juda onson! Yeryong'oq va karamel ta'mlari uyg'unashuvi tufayli, tort xushbo'y va mazali bo'lib chiqadi. Bunday batafsil...
image

Olmali Tvarogli pirog tayyorlash usullari sirlari

Olmali tvorogli pirog Tvorogli xamirdan tayyorlangan mazali olmali pirog retsepti hech kimni befarq qoldirmaydi. Shuningdek, u sizning uyingizni shinamlik bilan to'ldiradigan ajoyib doljin isiga eg batafsil...
image

mevali desert tayyorlash usullari

Mevali desert Zarur mahsulotlar: 250 gr. uzum, 50 gr. shakar, 2 ta tuxum oqi, 150 gr. qand upasi, 1 osh qoshiq limon sharbati, 200 gr. ivitilgan olxo'ri qoqisi, 50 gr. vanilin va muzqaymoq. batafsil...
image

shirchoy tayyorlash usullari sirlari

Shirchoy Zarur mahsulotlar: 250 ml. suv, 250 ml. sut, 12 gr. qora choy, 8 gr. imbir, 10 gr. qaymoq va ta'bga ko'ra tuz, shakar kerak bo'ladi. Tayyorlanishi: idishga suv va sutni solib qa batafsil...
image

Ruletli tort tayyorlash, pishirish retsepti sirlari, oddiy va mazali

Ruletli tort tayyorlash, pishirish resepti Kerakli masalliqlar: 1. Un - 2 stakan2. Tuhum - 8 dona3. Shakar - 1,5 stakan Ruletli tort tayyorlash, pishirish resepti Krem uchun 1. batafsil...
image

Medovik tort tayyorlash: retsepti, usullari, sirlari

Medovik tort tayyorlash: retsepti, usullari, sirlari, uy sharoitida Medovik retsepti (medoviy tort, rus. медовый торт - asalli tort) taxminan 200 yil oldin, imperator Aleksandr I ning oshpa batafsil...
image

Chak-chak tayyorlash - retsepti, turlari, xamiri

CHAK-CHAK TAYYORLASH USULI MASALLIQLAR kungaboqar yog'i - 1,5 litr un - 600 gr shakar - 400 gr tuxum - 10 dona asal - 400 ml suv - 1 stakan tuz - batafsil...
image

Chak-chak tayyorlash retsepti

Chak-chak tayyorlash retsepti Chak-chak shirinligi turkiy xalqlar oshxonasiga mansub bo'lib, xamir va asaldan tayyorlanadi. Uning ko'plab turlari mavjud. Ushbu shirinlikni pishirish juda oson bo'li batafsil...
image

Shanti krem tayyorlash retsepti

Shanti krem tayyorlash retsepti Tort kremi uchun retseptlar orasida qaymoq asosida tayyorlanadigan shanti kremi (chantilly cream) yetakchi o'rinlardan birini egallaydi. Krem yengil va mazali, shakl batafsil...
image

Moxito muzqaymog'i

Moxito muzqaymog'i "Moxito" muzqaymog'i yaxshi chanqoqni bostirib, laym bilan yalpiz birgalikda yaxshi uyg'unlikni tashkil qiladi. Issiq kunlarda tetiklashtirib, kayfiyatni ham ko'taradi. T batafsil...
image

Brauniz

Brauniz Brauniz bu amerika oshxonasiga tegishli shokoladli shirinlik bo'lib, usti qattiqroq, ichi esa suflesimon yumshoq chiqadi. Tayyorlash jarayoni esa juda oson bo'lib, hatto bolalarning o'zlar batafsil...